Muurtekening naar het ontwerp van Eric Coolen

Naar aanleiding van de restauratie van het pand aan de overkant van ons café is onze muurschildering helaas verdwenen. Scheuren in de muur en het aanbrengen van een deuropening voor de nieuw te realiseren appartementen boven de winkel in de Grote Houtstraat is de oorzaak geweest van het verdwijnen van het kunstwerk.

Gelukkig hebben de pand-eigenaren ons wederom de mogelijkheid geboden om een muurschildering aan te brengen. Al was het alleen maar om enige vorm van verloedering van de muur te voorkomen.

Wij hebben Eric Coolen gevraagd om in overleg met ons een ontwerp te maken wat een relatie heeft met ons café en de stad Haarlem. Wij zijn daar bijzonder goed in geslaagd.

Op dit moment is Eric Coolen bezig met het aanbrengen van het ontwerp. Zoals het er nu uit ziet wordt de laatste hand er eind deze week aan gelegd.

Om het geheel te completeren heeft Bies van Ede een gedicht geschreven met als onderwerp ons café. Hij is daar bijzonder goed in geslaagd. Meer hierover verklappen we nog niet. 

Wordt vervolgd........

 

 
 
 
……..Kunst in uitvoering……De muurtekening aan de overkant van ons café in de Gierstraat begint vorm te krijgen. Deze week zal Eric Coolen zijn kunstwerk voltooien. Een bijdrage in de vorm van een gedicht van de hand van Bies van Ede zal het geheel completeren. Kom alvast kijken naar de vorderingen……….We zijn dit jaar wederom genomineerd voor de Café Top 100 van de Horeca Misset. We zitten bij de laatste 135 cafés en worden nog bezocht door een Mystery-Guest. Er kan gestemd worden op ons café voor de Publieksprijs……maandag 17 september beginnen we weer met onze maandelijkse quizavonden, inschrijven via bovenstaande  menukeuze “Inschrijven Activiteiten”……..zie voor meer activiteiten onze agenda……