Muurtekening naar het ontwerp van Eric Coolen

Naar aanleiding van de restauratie van het pand aan de overkant van ons café is onze muurschildering helaas verdwenen. Scheuren in de muur en het aanbrengen van een deuropening voor de nieuw te realiseren appartementen boven de winkel in de Grote Houtstraat is de oorzaak geweest van het verdwijnen van het kunstwerk.

Gelukkig hebben de pand-eigenaren ons wederom de mogelijkheid geboden om een muurschildering aan te brengen. Al was het alleen maar om enige vorm van verloedering van de muur te voorkomen.

Wij hebben Eric Coolen gevraagd om in overleg met ons een ontwerp te maken wat een relatie heeft met ons café en de stad Haarlem. Wij zijn daar bijzonder goed in geslaagd.

Op dit moment is Eric Coolen bezig met het aanbrengen van het ontwerp. Zoals het er nu uit ziet wordt de laatste hand er eind deze week aan gelegd.

Om het geheel te completeren heeft Bies van Ede een gedicht geschreven met als onderwerp ons café. Hij is daar bijzonder goed in geslaagd. Meer hierover verklappen we nog niet. 

Wordt vervolgd........

 

 
 
 
………Wij wensen iedereen een gelukkig en gezond 2019 met vele mooie momenten die we samen mogen delen. Onze nieuwjaarsreceptie op 1 januari was wederom een mooie start van het nieuwe jaar waar wij met veel vaste gasten een toost hebben uitgebracht op 2019……Maandag 21 januari kan er weer worden ingeschreven op onze eerste Algemene Kennis Quiz via de bovenstaande menuknop “Inschrijven Activiteiten. Voor meerdere activiteiten zie onze agenda……….