Muurtekening naar het ontwerp van Eric Coolen

Naar aanleiding van de restauratie van het pand aan de overkant van ons café is onze muurschildering helaas verdwenen. Scheuren in de muur en het aanbrengen van een deuropening voor de nieuw te realiseren appartementen boven de winkel in de Grote Houtstraat is de oorzaak geweest van het verdwijnen van het kunstwerk.

Gelukkig hebben de pand-eigenaren ons wederom de mogelijkheid geboden om een muurschildering aan te brengen. Al was het alleen maar om enige vorm van verloedering van de muur te voorkomen.

Wij hebben Eric Coolen gevraagd om in overleg met ons een ontwerp te maken wat een relatie heeft met ons café en de stad Haarlem. Wij zijn daar bijzonder goed in geslaagd.

Op dit moment is Eric Coolen bezig met het aanbrengen van het ontwerp. Zoals het er nu uit ziet wordt de laatste hand er eind deze week aan gelegd.

Om het geheel te completeren heeft Bies van Ede een gedicht geschreven met als onderwerp ons café. Hij is daar bijzonder goed in geslaagd. Meer hierover verklappen we nog niet. 

Wordt vervolgd........

 

 
 
 
………We staan dit jaar wederom in de Café Top 100 van de Misset Horeca. Maandag 12 november bij de bekendmaking van de Misset Horeca Café Top 100 de 30 plaats in mogen nemen. Een waardering voor de gastvrijheid van ons team waar wij bijzonder trots op zijn……De muurschildering van Eric Coolen aan de overkant van ons café in de Gierstraat is afgerond inclusief een mooi gedicht over ’t Kantoor van de hand van Bies van Ede. Kom zelf kijken en bewonder deze mooie bijdrage aan het straatbeeld………………..maandag 19 november is er voor de tweede keer dit jaar een Pop-Quiz. Aanmelden voor deelname aan de quiz kan via bovenstaande  menukeuze “Inschrijven Activiteiten”……..zie voor meer activiteiten onze agenda……